2007. május 1.

Hosszú hétvége ismét

Oly jó, hogy ebben az évben ilyen sok hosszú hétvége van!
A gyenge kezdés után gyorsan erőre kaptunk és mivel még autó hiányában sem tudunk a seggünkön ülni, ezért a hétvége ismét menetellel telt.
Szombaton elmentünk Éváékhoz egy jó ebédre és természetese dumára, megcsodáltuk az - ismét - átépített házukat. Milyen szerencse, ha van a családban egy építész! :-) Megint jót tervezett Gyula. Meg megnéztük az új motorokat, amik Bálintnak is nagyon tetszettek, egészen addig, amíg be nem indították az egyiket, mert akkor úgy pucolt el a terepről, mintha kergetnék. Tisztára hangember Nyúl Béla! :-) Jó elhúzódtunk Náluk, ellenben nagyon jól éreztük is magunkat.
Aztán vasárnap kiugrottunk Szentendrére. Az eső többször el akart kapni bennünket, de a végén kikötöttünk a helyi bio-játszótéren, ami mellett éppen az ünnep wursli helyezkedett el. Beavattam a családot a Vé-tech és Re-tech együttesek jogviszonyába, és meg is hallgattuk őket (ki sem tudtuk volna kerülni), ettünk-ittunk, vettünk héliumos lufit (Bálintot kereken 12 mp-ig le is kötötte), örvényeltünk és kisvonatoztunk.
Hétfőn aztán meglepetésszerűen beállítottunk az Erdei családhoz, ahol fociztak a fiatalok, kicsit (nagyot) kotorta Bálint a homokot Hannival, mi meg jót dumálunk és szintén jól éreztük magunkat.
A tanulással nem sokat haladtam, de - vagy talán éppen azért - jó kis hétvége volt, bírnék ilyet 2 hetente elviselni, csak ne így kezdődjön! S mit mondanék, ha még munkába is kellene járnom!
Az U-ovi csapat két üdvöskéje, és edzőik:
Udvarias kisfiúnk előzékenyen elfoglalja Hanna elől a széket:

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szintén jól éreztük magunkat, ismételhetünk mielőbb!:))
A képeket majd kérjük szépen, küldjük mi is...
u.i:köszi a sütit:)))