2007. május 8.

folytatás

Jogos a kérdés :-)
Tehát 16.30 (!) - kor bevágódik a telepre egy BMW-s gyerek (ha belehúzok az első randin, az anyja lehetnék), bár az Ügyvédi óta szeretjük a BMW-seket, különösen a nagyon rövid hajúakat(ugye Bazsi :-) ). Szóval jött, látott és papírozott. Csakis a kocsit szemrevételezte, az egyéb nyűgjeinkkel (trailerezés, bérautó bérlés, stb.) nem foglalkozott, az nem az ő területe.
Egyébként szerintem, bár ez csak feltételezés, ő egy független kárszakértő lehetett (mondjuk nem tudom milyen szakértelem kell ahhoz, hogy beixelje, hogy melyik alkatrésze sérült a kocsinak), mert fogalma sem volt mi hol vagyunk biztosítva, így némiképpen érthetőbb az elhúzódás az időpontban. Gondolom több biztosítónak dolgozik, mikor hova hívják. De ez csak tipp.
Ami a lényeg, hogy ma reggel kis csúszással megjött a traileres, és elvitte kicsi autónkat a közeli Mázsa térre, a Hyundai központba, ahol állítólag estére összes zárcserélnek és behergelik indítható állapotba és talán a műszerfal törött műanyag elemeit cserélik, de majd nyugtával a napot. Mindenesetre úgy néz ki, hogy végre ismét automatizálhatjuk magunkat.
Egyébként a sors fintora, hogy épp a mai napon a szülők is autót intéznek, hónapok hosszú sora alatt kiválasztottak, megtekintettek, megvásároltak és ma elhoznak egy - kérésemre bordó színű :-) - Citoren Xsara Picassot. Örülünk mi is! Reméljük minden okés lesz vele!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

no végre, hogy jönnek a jobb dolgok, majdcsak kész lesz akkor maholnap...

a szüleitekével meg éjszakára azért ne parkoljatok a ház előtt... szerintem...