2009. június 26.

10 ÉV

Pontosan ennyi ideje gyűrjük egymást. Mármint Gáborral. Arra már egyikünk sem emlékszik, hogy mikor volt az a céges vacsora, ahol először találkoztunk, sőt, még abban sincs teljes egyetértés, hogy mikor volt az első hivatalos randink, de az álláspontok legalább közelednek egymáshoz... :-) Az az egy a biztos, hogy ez 1999 júniusában volt. Na, az sem most volt.
Tegnap visszagondoltunk és megint rájöttünk, hogy milyen nagyon hosszú idő ez, mennyi minden történt ezalatt meg velünk, mennyi mindent megéltünk és egyáltalán. Ahhoz képest, hogy mindkettőnknek egy könnyű nyári flörtnek indult.... ez lett belőle. :) Sokan nem hitték volna, de még mi sem. :) Sokat változtunk azóta, nem is mindig előnyünkre talán, de azért jó kis dekád volt ez, én nekifutnék még egyszer. :-)
S mivel nálunk többnyire minden nyáron történik, mármint a nagyobb dolgok, ezért idénre egy kis költözést terveztünk be az évnek erre a szakára, csak hogy ez az év se teljen el esemény nélkül.
Valamelyik karácsonyra kaptunk Andiéktól egy arany pezsgőt, értsd pezsgőt arany darabokkal (na jó lapocskákkal), azóta keressük a méltó alkalmat, amit bearanyozhatunk a nedűvel. Amikor idén beélesedett ez a költözés mizéria, akkor ratifikáltuk, hogy ha az első éjszakát a mi kis új házunkban töltjük, akkor megbontjuk az üveget és koccintunk. Hosszú lesz még ez a nyár, de az biztos, hogy akkor az elmúlt 10 évre is inni fogunk.
Egy kép a hőskorból, a Millecentenárium szilvesztere, amikor még mindkettőnknek volt valami, Gábornak haja, nekem meg dekoltázsom :-)

3 megjegyzés:

Erdeiék írta...

Szívből gratulálunk! És még sokszor 10-et:) Nagyon jól néztetek ám ki, G azt mondta. - Teee jjóóóó éééég!:))))

Bogosz írta...

Köszönjük, mi is ezt kívánjuk magunknak, egyébként szerintünk is nagyon jól nézünk ki és egészséges az önértékelésünk. :)
Nem teljesen értjük a hangsúlyból, hogy Gábor beszólása pozitív vagy negatív előjelű-e, de majd kérünk tőle 10 évvel ezelőtti képet és teszünk rá kétértelmű megjegyzéseket, ok? :)

Erdeiék írta...

pozitív volt, ill. meglepő, ámulós- azt mondja.
Ígérjük, ha az építkezés ellenére megérjük a 10-et mi is teszünk fel egy képet:))), de nekünk az még odébb van (még 4 év)