2009. június 15.

Szülinapok

Ebben a nagy rohanásban méltatlanul elmaradtak a beírások olyan fontos eseményekről, mint barátaink gyerkőceinek szülinapja.
Zsófiéknál kezdődött a lakásuk apró darabjaira szedése kiskorúak által, náluk még márciusban, pocakostúl jártunk. Mi is Timiék költöztetése, illetve Bálint alvása után érkeztünk ide, de az ünnepelt is belehúzott aznap az alvásba, de azért volt néhány óra, amikor sűrűsödött az egy négyzetméterre jutó babák száma. Érkeztek az ajándékok, volt banános baba torta, amiért külön köszönet a Pap családnak, ettünk finomakat, alig győztük.
Az ünnepelt:
Gyűlés:Hanna szülinapján Timiék elővigyázatosabban jártak el, a kertbe helyezték a bulit, teret engedve ezzel a - megszámoltuk - 13 gyereknek, akik közül (most jövök rá) a legfiatalabb (4 hét) és a legidősebb (majdnem 4 év) is a mienk volt. Kb felnőtt is ennyi volt, így tudtuk azért kezelni a helyzetet, de azért eljött az a bizonyos pontja a bulinak, amikor egyszerre 6 gyerek üvöltött valami oknál fogva, de leginkább a fáradtságtól.
Timi megint kitett magával a hárompettyes kék katicabogárral, csak ámultunk megint. Most sikerült Erdei család fényképezőgépét nem belökni a kerti tóba, ez már külön öröm volt nekünk, de itt is nagyon jól éreztük magunkat.
Az ünnepelt, a remekmű és az alkotó:
Egy kupac gyerek:

1 megjegyzés:

Erdeiék írta...

Wow köszi, kedvesek vagytok!:)
Várunk majd Lili szülinapján is, bár az a körülmények miatt csendesebb lesz:)