2008. február 13.

Kellemes hétvége fantasztikus vasárnap estével

Mivel már Karácsony óta nem voltunk, ezért felkerekedtünk ismét, és elmentünk Zalába meglepni a családot. Bálintot a kocsiban betanítottuk a MEGLEPETÉS szóra, és beküldtük a házba nélkülünk. :-) Jól kondícionáltuk, mert sikeresen végrehajtotta a hadműveletet. Volt is öröm, hegyekben! :-)
Szombaton aztán megünnepeltük Gábor apukájának a születése napját, sőt, még a dédszülőkét is, mert nekik is most volt/lesz, és 82 évesek ám, úgyhogy éljenek, éljenek, éljenek soká!
Volt még első igazi napszemüveg-vétel, mert Gábornak kétoldali komplexusa volt attól, hogy Bálint követeli a napszemüveget az első bágyadt napsütésnél is, és a sajátját kellett odaadnia :-), úgyhogy azóta Bálintnak a kocsihoz pavlovi reflex-szel kapcsolódik a napszemcsi.
Voltunk aztán bababútor elhozóban Kanizsán, és őrjöngtettük Bálintot a szabad levegőn a kertben. No és persze a menetrendszerinti autószerelés sem maradhatott ki a műsorrendből. Gábor ugyanis a minap nemes egyszerűséggel parkolásból nekihajtott egy tűzcsapnak, úgyhogy lassan nem is kell gondolkodni azon, hogy mikor adjuk el a kocsit, hanem addig törjük, amíg van mit rajta, és aztán kilóra eladjuk a MÉH-ben... no mindegy.
Ami viszont nagyon jó volt, hogy vasárnap estére volt jegyünk a már említett koncertre. Nagyon-nagyon-nagyon jó volt, sajnáltam volna, ha nem megyünk el. Bár a Szigeten már két éve volt szerencsénk hozzájuk, de azért a Bartók Béla Hangversenyterem kicsit más milliő. Viszont ezek a népek nagyon virtuózan játszanak azokon a hangszereken. Ahogy mondják "szétverték a házat", és velük együtt a közönség is.
Néhány bizonyíték, hogy Bálint nem viccel ezzel a napszemüveg témával: (bár ez még nem az új cucc, csak a Gáboré, de gyakorolni ezzel is megtette)

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Jajj a lányainknak!:)))))

Névtelen írta...

Ez én voltam, de vhogy megváltozott most ez a komment ablak... hova kell írni a nevem?:))) Timiék

Névtelen írta...

Jah jó már tudom:))))) és most jól teleszemeteltem a megjegyzés rovatot:))) legalább vki:)))))
pusza

Bogosz írta...

Vigyázzatok is, nagy napszemüveg-huszár lesz ebből a kis törpéből. Most is itt rohangászik benne. Este van, és le vannak húzva a redőnyök, lámpafény. Biztos zavarja a sok watt...