2007. augusztus 27.

Ujjé a Ligetben...

Azért a nagy pakolódás mellett jutott egy kis idő a szórakozásra is augusztusban.

Rögtön az esküvő utáni héten Gábor anyukája lepett meg bennünket kellemesen azzal, hogy dacára a néhány nappal azelőtti hosszú együttlétnek, eljött hozzánk és egyrészről feltranszportálta a lent maradt dolgainkat - nem keveset, másrészről kicsit Bálintozott még a szabija alatt.
Nosza el is ragadtuk őt egy kicsit a Ligetbe, ahol még mindig jól lehet focizni és bohóckodni, no meg akkorákat zakózni mint a ház, de kit érdekel? Frissítő gyanánt beugrottunk a sörsátorba, ahol szombat lévén összeállt egy - nem is kis, 9 fős - banda, és húzta a népnek a szombat délutáni talp alá valót. Jó volt, Bálint kitáncolta magát, ettünk vurslis kaját, és perecet, és még a mamik is közrekapták a kis rosszcsontot: (természetesen ismét otthonhagytuk - pontosabban a kocsiban - a fényképezőgépet, így csak a mobillal tudtunk villogni, és emiatt a kép minősége kicsit gyér..., de azért mi jól éreztük magunkat)
Másrészről nem feledhetem el megemlíteni, hogy idén jubiláljuk házasságunk 3. évfordulóját, így utunk ismét a Ligetbe vezetett augusztus 14-én. Hova máshova... :-)
Apa elvitt a Robinson étterembe, amire mindig is kíváncsi voltam, de még valahogy eddig sosem fújt be bennünket a szél. Mit ne mondjak, nagyon tuti hely, olyan konyhával, hogy elájulsz, nem beszélve az egész hely hangulatáról. Jól meg is ünnepeltük magunkat, hisz a 3 mégis mesebeli szám, utána még kortyintottunk egy koktélt a műlyégpályai Juventus-valaminél, és nagyon örültünk magunknak :-)

Nincsenek megjegyzések: