2006. június 19.

Látogatások

Vasárnap két helyre voltunk hivatalosak. A korábbi, ebédre szóló meghívás Hajasékhoz szólt, ők anyukám barátai és bár Edit és Pali bőven a szüleink lehetnének, korukat meghazuttoló módon élik életüket. Igazán kellemes társaság velük időzni. Úgyhogy irány Nagykovácsi rögös útjai, az útépítés még csak a falu határait érte el, és hihetetlen utakon lehet megközelíteni őket.
Mivel ott van kert, ezért panelgyerekünket bevezettük a fű és környezete világába. Bálint tart a fűtől! :-) Letettük egy pokrócra és amikor a széléhez ért a mászásban gyorsan visszaiszkolt a védelmező pléd közepére. És amikor natúr letettük őt a natúr fűre, akkor kapkodta a lábacskáit fele, mintha forró homokon futna :-) úgyhogy ezt még gyakorolni kell, hiába, még egy előnye a panelnek :-)
Du. Timiék felé vettük az irány (Bálint az úton odafelé elájult a fáradtságtól, hát igen, a jó vidéki levegő), hogy megtekintsük végre az alig egy hónapos HANNÁT, aki nagy durmolásban volt mikor megérkeztünk és Bálint minden zajongása ellenére is tudta folytatni ezt a tevékenységet. Gyerekünk egyébként teljesen megkergült a nagy tér és a fáradtság hatására, még a két Gábor egyszerre is alig bírt a tempójával, és a végén előkerült Hanna is a hatalmas szemeivel és az éhségével együtt... :-) Nagyon pici és édes és szemrehányóan tud nézni amikor nem kap anyukájától azonnal tejcsit, de majd ő is belejön lassan ebbe a késleltetésbe. Annyira szervezetlenek voltunk, hogy el is felejtettünk fényképezni, de majd legközelebb bepótoljuk... :-)

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ok, várunk máskor is!
... és a többieket is, előzetes bejelentkezés alapján:))

Névtelen írta...

A "fűfélelem" nem egyedi jelenség. Volt szerencsém látni más kisembereken is az ismeretlen zöld izétől való félelmet...De viccesek, ahogy kapkodják a lábukat :-)

Névtelen írta...

...és remélem nem bántok meg senkit, de én annyira látom Bálintban a Gábort, hogycsakna....Ami ugye alapvetően tök jó dolog :-)