2006. június 3.

Elő az olajkályhával

Igen, igen, csatlakozva Timi/Hanna/Gábor híradásához, mi is előkaptuk a nehézfegyverzetet ezen a hideg június-kezdeten. A panel gyönyöreinek és az időjárásnak hála, június 2-án, pénteken 17, azaz tizenhét fokot mutatott a szobai szuper-hőmérő a tv tetején, amiből - ha hinni lehet a fizika törvényeinek - lehet következtetni, hogy a gyermekünk alvási magasságán-, úgy térdmagasságban, még kevesebb hőmérséklet rohangált. Csoda, ha jéghideg volt Bálint keze ébredés után, pedig az alvás még a hideg ellenére is ment neki.
Úgyhogy bemelegítésképpen a hősugárzót állítottuk csatasorba, ma pedig átkerült hozzánk a Balcsi-nyaralóból kimenekített elektromos-mobil-olajkályha. Épp jókor, mert azért hideg van itt bizony. Úgy öltöztetem Bálintot, mint télen tettem, és mi is a téli köntösünkben - hála érte az ügyvédi iroda kedves dolgozóinak :-) - dzsesszelünk reggelente. Erről viszont rögtön eszembe jutnak gyermekkorom emlékei, amikor is az évzáróról gyakorlatilag rohantunk Zamárdiba - hogy miért... :-), azért, hogy a júniust mackóban vacogjuk végig. Ellenben akkor a július és az augusztus kárpótolta az embert... reméljük így lészen ez idén is!
Zárásul egy kép, ahol meleget próbálunk lehelni társadalami munkában.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Az idén állítólag csak két hétig lesz igazi nyár, júl utolsó és aug első hetében, úgyhogy kéthetes szabikat kivenni, ha még nem késő:)) Persze, aki szabadúszó az jól jár még ezzel az időjárással is...