2011. február 3.

Szilveszter 2010

Az úton Timiék felé kiszámoltam, hogy idén jubilálunk, vagyis 5. alkalommal (Gábor: "ismét egy érdekes adat") töltjük együtt a Szilvesztert az Erdei családdal. Merthogy tavaly ők hozzánk, így mi idén oda, bár ez csak 29-én ratifikálódott, merthogy a fiúk még aznap is nagyon dolgoztak együtt, úgyhogy csak reméltem, hogy használhatóak lesznek Szilveszterkor. Azok is voltak, bár hozzá kell tegyem, hogy Gáborom Szilveszter napján gyakorlatilag délután 3-ig ágyban volt pihenvén az előző esti munkazáró bulit... Égett a pokol...
No a lényeg, hogy ismét jót ettünk, ittunk, mulattunk, a gyerkőcök is kegyesek voltak hozzánk, dumálhattunk, és tulképp akár bevalljuk, akár nem, lekéstük az éjfélt, már a Himnusz is letelt, amikor mi elkezdtünk pezsgő ügyben érdemben tevékenykedni, de nem is ez a fontos, hanem, hogy tudunk egymásnak sok jót kívánni, mert van feladat idénre is jócskán, s mi más kell a magunkfajta rendes, gondos és szorgalmas embereknek. :)
Kép annyira sok nem készült, mert nehéz akkor jókat fotózni, amikor az összes kiskorú az új ajándék felé görnyedve vadul játszik, és ugye a kép kedvéért nem vegzálná őket az ember, de azért a fürdéskor sikerült jókat kattintani, továbbá felhívnám a figyelmet, hogy a víz mesterségesen ilyen kék, de lehetett volna piros is vagy ki tudja még milyen, mert Erdeiéknél még ilyen is van, úgyhogy majd még azokat is letesztelnénk. :)
Ezen a képen például, aki nem tudja, hogy melyik gyerek melyik alomhoz tartozik, annak megadjuk a megfejtés kulcsát, a kellemes napbarnított bőrűek nem a mieink, azok a hóka fehérek. Hiába a kerti medence áldásos hatása. :)
Ezen a képen pedig Grétus einstandolta Lili kedvenc ékszerét és lecsapott ismét a hintalóra. 
 Ezt a képet meg csak imádom, mert végre engedte a haját elcsittcsattolni:

2 megjegyzés:

erdeiék írta...

ez jó bejegyzés volt, jót mosolyogtam:)))
idén hova megyünk?:)

Bogosz írta...

ez? mindig az :)
idén? hát hogy folytassuk azt a tendenciát, hogy soha ugyanoda még egyszer, és ne annyira messzire, akkor már akár Fótig is elmerészkedhetnénk :)