2008. január 15.

Szilveszter 2007

Timi mindig megelőz, de van igazolásom, hogy miért csak most számolok be a Szilveszterről. :-)
A tavalyi bánki buli után, adott volt, hogy idén is együtt, hisz ami működik, miért ne... Köszönhetően az Erdei család türelmének, idejének és kitartásának sikerült egy nagyon jó kis szállást foglalni a Mátrába, és az időjárás is kegyes volt hozzánk, s jött az égi áldás hó formájában a legnagyobb örömünkre. Igazi tábor-hangulat volt, ahol mindenki kivette a maga részét a munkából. Zala két gyöngyszeme a háziak nagy meglepetésére tudott tüzet rakni, éleszteni és hasogatni, és egymással versengve tették is ezt, a lányok pedig tudtak főzicskézni és rendezgetni a kajákat. Tényeg nem tudom mikor mosogattam utoljára lavórból, de annak is megvan a maga varázsa.
Az a jó az Erdei családdal való együtt üdülésben, hogy általában hasonló mértékben vagyunk rugalmasak bármely programot illetően, így senki sem érzi magát - asszem - túlzsenyegve, avagy lenyomva, hogy az ő óhajai nem teljesülnek.
Kirándultunk, gyerekeztünk, társasoztunk, pihentünk, szánkóztunk és csináltunk minden olyat, amit a szürke hétköznapokon nem. Ismét jó volt, mi kipihentük magunkat és Bálintot életében először egy kinyitható ágyon altattuk, minden különösebb izgalom nélkül. Bár egyik este, amikor már mi is mentünk aludni, félálomban felült az ágy közepén, és egy olyan hátast vágott az ágyról, hogy nem is tudom, hogy hova esik, ha az apja nem kap utána, az ijesztő volt, de amúgy zökkenőmentesen, és meglepő módon egy csepp nátha nélkül élte meg az élményt.
Ez magáért beszél:
A szállás udvarán
Csííííííííííííz:
Idill Arany Ászokkal :-)
Szánkózott anyával:
és mosolygott apával:
Bálint is pancsizott, bár majdnem beszorult a kiskádba... :-)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Én pedig vártam ám, hogy írj, de aztán jött az ihlet újfent és nem hagytam elszaladni:))
S nem érezzük elnyomva magunkat:))))))))))))))))))