2007. október 5.

Szent István Park

A minap látogatást tettünk Lipótváros Centrál Parkjába, egyrészt, hogy levegőzzünk, és a több napi ágynyugalom után átmozgassuk Bálintot, másrészt, hogy kiderítsük, hogy tényleg csak olyan sznob szülőkkel van tele, mint Demcsák Zsuzsa.

Bár tervünk eredetileg a Liget volt, de a Budapest Maraton gyakorlatilag kettévágta a várost az Andrássy út mentén, mi azért átverekedtük magunkat.
A Park nagyon kellemes hely, sok játékkal és zölddel, és Bálint bele is felejtkezett a nagy felfedezésbe, eltelt vagy 20 perc mire felnézett, hogy hoztam magammal szülőket is, vajon hol lehetnek. Szülők békében ültek a padon és a távolból figyelték őt (titkonk). Azért boldog volt amikor felfedezett bennünket, arcán egy kaján vigyorral, hogy:"Jaj, de kis huncutok vagytok!"

Miután jól meglibikókáztatott egy kisfiút, elmentünk focizni a kispályás terepre, ahol a labdával kézben futást gyakorolta inkább az apjával, illetve utána Gábor bevezette - volna - a kosarazás rejtelmeibe, de ez a tevékenység inkább hatalmas kacagásokba fordult át, hogy az apa ilyen vicceset csinál, hogy nem a földön rúgja a labdát, hanem felfelé igyekszik vele egy kosárhoz. Nehezítésnek még fel is vetette magát, hogy Gábornak csak egy keze legyen szabad.

Képek csak később, mert ezen a héten jól megérdemelt őszölésünket töltjük Komárban, és itt nem áll rendelkezésre a képtár.

Nincsenek megjegyzések: