2007. október 29.

Október

Nézzük csak, mi történt még októberben, amivel elmaradtam.
Ugye kezdtük a hónapot Komárban, ahol tényleg jó volt, csomót rosszalkodott Bálint, s mamival begyűjtötték élete első gumicsizmáját! Az első lépések olyanok voltak, mint az asztronauták Holdra-szállásai, nem igazán érezte a talajt, de hamar beleszokott. Mára pedig nagy becsben van tartva, a velúrtisztító gumikefével ma is akkurátusan kitisztogatta... :-)
Bili-fronton jól állunk, pontosabban pelus fronton, mert hivatalosan már csak a délutáni alváshoz és éjszakára van pelus, de azért néha még be-be csurran, viszont lelkesen ünnepelteti magát, ha eredményes volt a bilizés...
Aztán voltunk - ugyan nem sokat - énekelni és játszóházban, de ezeknek egy csúnya tüszős mandulagyulladás keresztbevágott, és lelkesen próbálunk a nem annyira rossz időben még kint lenni, amennyit lehet, nem utolsó sorban pedig az Apával töltött idő minden percét megbecsülni, mert bizony nem sok van belőle. Nem panaszkodunk, ez most már a 3. olyan ősz, ahol saját idejét szervezi és egyre durvább. Ahol tudunk segítünk, mint a jó úttörők, de hát mégiscsak ő kell a dolgok érdemi rendezéséhez.
Közben - leginkább nagyszülői segítséggel - folyt a nagytakarítás, de sajnos nagyon rosszul kondícionáltuk őket, mert a legváratlanabb pillanatokban csapnak le a lakás különböző szegleteire, így valamely méltó büntetésen gondolkodunk... :-)
Ja, és az amszterdami képeknek egyelőre nem tudok mappát csinálni, mert a képtárunkan olyan régen jártunk, hogy elfelejtettük a jelszót, és egy nem egyszerű procedúra után lehet csak újat kérni...
Gábor ficamja szépen javult, csak az én gerincemen csípődött be egy ideg Komárból hazafelé, s mivel ilyenem még nem volt, mostantól mindenkivel, akit ilyet már érzett, mélyen részvétet érzek.

Nincsenek megjegyzések: