2007. február 1.

Eger 1.

Hétfőtől máig elmentünk kedvenc kis városunkba, Egerbe egy kis téli pihenésre, amolyan wellness-fitnessbe (bár fitness nem olyan sok volt benne...). Mi nem síelni megyünk, hanem vizes helyre :-) az évnek ebben a szakában. Egyszóval nagyon zsír volt. Szét fürödtük meg szaunáztuk magunkat és Bálint is nagyon jól vette az akadályokat. Az első nap még csak a medence partjáról obszerválta a környezetet, és megszeppenve figyelt, az utolsó napon meg már sírógörcsöt kapott attól, hogy kivettük a leghidegebb vizű úszómedencéből. Ezek után mi sem volt természetesebb, hogy bekéredzkedett a jacuzziba is a többi üdülő közé. Ismét kaptunk pár dicséretet, hogy milyen jól viselkedik, úgyhogy tovább örültünk. :-)
Ez a hotel két részből áll, a Hotel Park rész patinás és elegáns, a Hotel Eger rész pedig modern, full design. Mi az utóbbiba kaptunk helyet, Bálint nagy liftkezelő lett, és egyébként pedig informatikus konferencia zajlott a szállodában, úgyhogy az egy négyzetméterre jutó informatikus/programozó/stb. száma igen magas volt.
A patinás környezet Bálintot is arra késztette, hogy megpróbálkozzon az evőeszköz célszerű használatával a kézzel-lábbal módszer helyett. Egész jól ment neki.
Tényleg igaz, hogy szabadságra azok vágynak a legjobban, akik éppen most jöttek onnan vissza.
Néhány életkép a kiruccanásról:
Vacsizni akarok menni!
Így eszem villával:
Vizipók vagyok:
Anya a ház kiváló borával:

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Mi is szeretjük Egert, majd négyszemközt is mondj véleményt, hgoy mehetünk-e ebbe a hotelbe Hannival!:))) Hol a második rész???
Várjuk!

Bogosz írta...

Szerintem nyugodtan mehettek Hannival, ugyan kifejezetten gyerekmedence nincs, de el tud pancsolni a kismedencében. Gyerekágyat és etetőszéket adnak ők, bár mi a saját ágyunkat vittük. Ja és elég toleránsak a gyerekekkel, főleg az olyan jókkal, mint a mieink. :-) Van gyereksarok is! Háromágyas szobában voltunk és az kb. másfélszer akkora volt, mint a mi Bánkink, úgyhogy nagyon jól el is fértünk. A többi négyszemközt.