2007. január 28.

1,5

Igen, ennyi idős már a kis lurkó. Hihetetlen. Most született. S minekünk már az óvodát kell keresni, mert hát azok, tekintettel a növekvő gyerekszámra, telítődnek rendesen!
Mindenesetre a másfeledik szülinap körül nem szándékoztunk nagy hacacárét csinálni, de az élet úgy hozta, hogy sikerült. Gábor apukájának, illetve az ő spontaneitásának köszönhetően jan. 24-e délutánját és estéjét, a legnagyobb örömünkre velünk töltötték, és mivel az én szüleimet is egy újévi koccintásra átinvitálták, együtt volt a nagyszülői klán! De jól jött ki. Sőt, még minden ellenállásunk ellenére, valami ajándék is kerekedett a dologból! Ezek a nagyszülők, ők rontják el a gyerekeket! :-)
Így lehet csak igazán műélvezni Cirmi cica kalandjait:
Ja, még egy dolog. Egy kicsit dicsekednénk is, ugyanis a másfeledik szülinap meghozta mifelénk a bili intézményét. Ez azért gondolom nem nagy hír azoknak, akik még nem neveltek szobatisztaságra gyereket - nekünk sem volt eddig az..., mert a szobatisztaság általában az ovinak a felvételi követelménye (3 év körül). Azért még nem úgy megy, mint ahogy azt elképzeli az ember, hogy hozza a bilit, ha úgy érzi kell, de a napnak egy bizonyos pontján üzembiztosan várhatjuk a bilin ülve az eredményt. Ez jó. Látjuk az alagút végén a fényt, és a pelenka-korszak leáldozását. Hurrá!
Nagy barna medvére várva:

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Gratu a korhoz, a bilihez és hozzátok, hogy ilyen tök jó fej gyereket nevelgettek!:))

Bogosz írta...

Köszönjük a bókot! Próbálkozunk. És hasonlóan jó fej szülőkhöz csapótunk... :-)