2006. október 5.

Nahááát

Ma két meglepetés is ért bennünket.
Délelőtt elmentem a "Csokiba" (jaj, csak a Gábor el ne olvassa ezt, mert rosszul lesz...), szóval a Csokonai Műv. Házba egy dolgot elintézni, amikor is a célszemélyt keresve kikötöttem a nagyteremben. Alig lépek be, amikor az hallom : "Jééééé, itt a Bogi!" Biztosra vettem, hogy ez nem nekem szól, hisz nem ismerek ott senkit, de egyszer csak a Nagy Rita jön felém. Vele gimiben voltunk osztálytársak és a nagyteremben a baba-mama klubbon vett éppen részt kislányával. Úgyhogy jövő héttől, ha minden igaz mi is megyünk, és még szerdánként is "zsebibaba klubba" ami tulajdonképpen egy zenés foglalkozás.
A másik meglepi pedig, hogy kiderült az ebédnél, hogy kisfiúnk tud csőrös pohárból inni. Ezt eddig jól eltitkolta, és most is csak egy közelharcos erőszakoskodás által árulta el, de mikor már nem kötötte le az energiáit az, hogy ellenálljon, nagyon ügyesen fogta a poharat és látszólag örömét lelte új tudományának gyakorlásában. (Előzmény csak annyi, hogy kb. 5 hónapja próbáljuk kül. trükkök és ármányok segítségével a cumisüvegről leszoktatni...)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez jól hangzik ez a program:)

Bálint gratu, jól csinálod, mindig csöpögtetsz valami kis ügyességet, nehogymár mindent azonnal és egyszerre!:)) Majd gyere át mutasd meg ezt is nekünk...!