2008. augusztus 12.

3. szülinap

Amikor sikerült visszaérnünk Pestről a Balcsi mellé, azonnal buliba kezdtünk.
Gyakorlatilag a nyaralás felénél volt megtartva A szülinapja az gyermekünknek. Jött a család és jöttek az ajándékok csőstül, még a mai napig nem is dolgoztuk fel az összeset.
A szeppent gyermek:
Boldog gyermek I.:
Minden jel szerint gyermekünk nem hülye a zenéhez. Csomó hangszert első pillanattól fogva úgy használ (próbál használni), mintha már 1000 éve csinálná, és látszólag élvezi a ritmust, legyen az akármi. A rádióban is jó párszor megjegyzi egyes számoknál, hogy "ez jó zene". Úgyhogy mi felváltva adogatjuk a kezébe a zeneszerszámokat, hadd ügyesedjen.
Boldog gyermek II.: (leülök és pengetek egy kicsit)
Boldog gyermek anyával:A helyzet az, hogy fenti gitár poén gyermeknek, de mivel egyikünk sem tud gitározni, nem annyira nagyon tudjuk korrigálni improvizációit... Majd keresünk egy tanárt... Viszont lehet belé, mármint a gitárba elemet tenni, és így átalakul egy durván szóló elektromos gitárrá. Na, az nem szülőbarát... Mikor némi halláskárosodás után kivettük az elemeket, Bálint kérdezte, hogy "kivetted a hangját?"
Viszont nem csak ezt kapta, úgyhogy van néha nyugink. Alig fér már el tényleg a szobájában a sok minden, lassan szelektálni leszek kénytelen...
A szülinap úgy tűnik jól sikerült, jövőre pedig próbálunk babazsúrt is most már tényleg összehozni.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon boldog szülinapot és még sokat-sokat!!:)
Hanni, Lili és a személyzet:)