2008. május 23.

Andi és Márk esküvő

Múlt hétvégén egy kedves meghívásnak tettünk eleget Debrecenben. Gábor gimis barátja, Márk és Andi összekötötték az életüket, és tették ezt nagyon is jól, és szuperül szervezett körülmények között. Andi debreceni, így ott volt az egész esemény, és lassan mi is félig haza járunk oda, annyi minden történik ott. Ismét Hotel Nagyerdő, de most már elővigyázatosan a toronyházba foglaltattunk szobát, és mivel itt volt a polgári szertartás, illetve utána a lagzi is, tehát nagyon kényelmesen nem kellett sehova sem autókázni közben. Azért én még mindig a kihelyezett szertartásra szavazok, nincs is annál szebb, ha egy tavaszba borult kertben mondod ki, amit ilyenkor ki kell mondani.
Vittük Bálintot is magunkkal, aki nagyon élvezte az egész eseményt, különös tekintettel a zenekar dobos bácsijára, aki szinte megbabozázta őt, de azért a főétel után nem nagyon ellenkezett, hogy lefeküdjön.
Gáborral mi végre rengeteget táncoltunk egymással, mert nagyon jó volt a zenekar, jókat ettünk és igazán élveztük a kellemes hangulatot. Megvolt minden kötelező esküvői menetrend és kellék, még a rohangászó kisgyerekek is. Nagyon ügyesen megcsináltak mindent, ment is, mint a karikacsapás, úgyhogy külön piros pont mindenért, leginkább a nyitótáncért...
Innen is kívánunk Nektek nagyon sok boldogságot, és még azt is, hogy közös terveitek váljanak valóra, úgy, ahogy azt Ti a legjobban szeretnétek.
S ha már ilyen aranyosak voltatok, hogy már az esküvő napján kaptunk Rólatok képet, nem hagyom ki, hogy ide be ne rakjam:
Így kell kérem szépen, bevonulni:
Aztán a szertartás után egy ellopott pillanat. (Ó, mi tettünk... :-) )
Bálint már itt fáradt volt valójában...
Öröm az örömben, Bálint az óvoda kompatibilitás jegyében, életében először óhajtott kifejezetten egyedül késsel-villával enni, legalább könnyű lesz a dátumot megjegyezni... :-)
Igen, ennél a résznél szivatták a vőlegényt...
S egy közös kép még éjfél előtt, ahol látszik, hogy nekem már nem kellene többet innom:Köszönjük még egyszer a meghívást, legyetek boldogok!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hát, nagyon szépen köszönjük a "megemlékezést" és azt, hogy eljöttetek és jól éreztétek magatokat!
Ha elkészül a DVD, akkor szólunk és lehet újraélni a pillanatokat, velünk együtt!
Puszi Nektek!
Andi és Márk

Bogosz írta...

Ó nagyon szívesen, és szívesen állunk a dvd nézés elébe is, viszünk rágcsát és készülünk kérdésekkel? OK? :-)