2007. június 22.

Vidéki kirándulások

Amint említettem, sűrű volt a június számunkra. A suli mellett június második hétvégéjén elmentünk Kiskunfélegyházára, keresztanyám, Klári születésnapi bulijára. Összegyűlt a "szűk" család, úgy ca. 30 felnőtt, és kb. 9 gyerek, másféltől 10 éves korúig, és elmentünk egy helyi vendéglőbe, amit tele is töltöttünk mint a jó gáz a teret. Tikkasztó meleg volt, de hangulat ettől nem romlott el, sőt, miután jót pityeregtünk az irományon, amit az ünnepelttől kaptunk, akkor Csaba keresztapám még beszédet is intézett hozzánk. Jót ettünk, és Bálint szocializálódott egy kicsit a nagyokhoz, bár ő volt hátulról a legkisebb, nála már csak Judit-Csabiék Lilije volt fiatalabb.
Aztán az azt követő hétvégén, kb. fél éves szervezés után eljutottunk végre Pécsre, Rita barátnőmékhez, aki e héten már megy vissza Angliába, így még odapofátlankodtunk egy kicsit. De nem bántuk meg, és reméljük ők sem... :-) Hihetetlen hangulata van a városnak az évnek ebben a szakában, akkor ért véget a POSZT, csináltak a Bazilika előt egy borutcát, bor-kostolóval meg szabad ég alatt készült ételekkel, meg egyáltalán. Mintha nem is itthon lettünk volna, hanem valahol a Mediterrán-tenger egyik partján. Romantikáztunk, meg Tettyét látogattunk Bálinttal, akit Rita anyukája vett szárnyai alá, amíg mi hajlotunk. Csak nagyon hamar eltelt a hétvége.
S ha már a június a vizsgák hónapja, akkor a mi kicsi kocsink sem akart kimaradni a jóból, őt is most készíti fel a szerelő és Gábor apukája a műszakira, csili-vili lesz, csak érjük meg, mert amióta feltörték, sorra jönnek elő a bajai, meg azért amióta megvettük nagyon nem volt semmi vele égőcserén kívül, így most megérett a dolog.
Képek kicsit később...

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Pécs: Európa Kulturális Fővárosa lesz vagy miszösz:)) illik is neki hangulatosnak lenni...
Reméljük Gyula is hasonlóképp...:)))