2007. június 18.

Bálint

Hű, csomó minden történ az elmúlt napokban velünk, de azért most szólanék néhány szót a gyermekünkről, mert ezt már régen tettem.
Bálint a múlt héten úgy döntött hogy - végre - a szó hatalmával bírók népes táborába lép, és egyre több szót mond utánunk a maga lágy módján, tehát a kulcs az kulc, a bim-bam az bi-ba és ehhez hasonlók. Az APA a kedvenc szó, és napközben többször (kb. 73X) kéri rajtam számon, hol van apa, és amikor végre megjön, akkor hatalmas az öröm és az ugrabugra.
Egyébként pedig mindent megért, pakol utánunk is rendületlenül, nem is tudjuk honnan ez a rend-mánia, pár játék reneszánszát éli, amiket fél-egy évvel ezelőtt csak nézegetett vagy dobált, az most okos-játékká nőtte ki magát és tök ügyesen játszik velük. Kezeli a dvd-t, locsol és tereget velem, besegít egy csomó dologban, csak ámulunk rajta. Ja, és rászokott az újságolvasásra :-)
Néhány pillanat az életéből:
"Gyere mami, megmutatom, mi érdekes ebben az újságban:"
Bárhol, bármikor érdekes az olvasás:
S olvasni csak szemüvegben lát jól igazán az ember:
Újra felfedezem a játékaimat:S végül egy kép, ami után nem is tudtuk, hogy örüljünk, vagy aggódjunk... :-), de mindenesetre azt hittük, hogy ilyet csak a lányok csinálnak...

Nincsenek megjegyzések: