2006. augusztus 24.

Ürömön jártunk

Kedden elfújt minket a szél Ürömre, Kovács Janiékhoz, mely hely egyébként arról nevezetes, hogy ott indult meg bő egy éve Bálint kifelé. Illetve Bálint után két héttel született meg Jani és Emese lánya, Toncsi. A két gyerek tehát kisebb-nagyobb különbségekkel egyszerre fejlődik.
Janiék egyébként most emeletráépítenek, úgyhogy hatalmas építkezéseket láttunk (jó buli egy ilyen építkezés...), Gábor szakértett egyet kémény ügyben, így amíg a fiúk sefteltek, addig mi Mesivel babáztunk. A két gyerek különböző saját technikák alkalmazásával közeledett egymáshoz (Toncsi csípésben elég jó, míg Bálint tankként mászik át mindenen, a járás képességének hiányában), úgyhogy inkább egymás mellet játszottak, tejbegrízeztek és ettek szilvát és almáspitét. Így miután mindent megettünk, felborítottunk és szétpakoltunk egy kis helyben termett tökkel felpakolva hazaautókáztunk.
A kép csalóka, Bálint azért nem egy fejjel nagyobb (csak egy fél gyerekfejjel) Toncsinál, az viszont kivehető, hogy közös támadást indítottak az óriási TV membránja ellen...
És egy kép szemből is:

Nincsenek megjegyzések: