2010. július 12.

Gréta első hajvágása

Tisztelegve a nyár előtt és eleget téve a gondos szülői szerepnek hajnyírásban részesítettük kisebbik gyerekünket. Kiindulva abból, hogy a körömvágást mennnnyire utálja, semmi jóra nem számítottunk, merthogy azt végigüvölti. De egyszer élünk, fussunk neki a hajvágó géppel, az már Bálintnál is bevált. Meg az első hajvágások úgysem a szépségről, hanem a praktikumról szólnak. 
Meglepetésünkre nagyon jól fogadta a dolgot, egy nyikkanás nem volt, érdeklődve végigasszisztálta ahogy az apjával egymás kezéből kikapkodjuk a gépet.
Előtte:
S utána:
Az a nagy lobonc középről eltűnt és helyes golyófeje lett a csajnak.Ahogy apukám mondta: "Amikor elmentem itthonról még egy fiú és egy lányunokám volt, most meg van két fiú." 
Mielőtt elkezdjük lányosra növeszteni szerintem van még ebben a sztoriban egy rövidre vágás, bár ez a "vágjuk rövidre, akkor erősödik" nálam 15 évig nem jött be.

3 megjegyzés:

Erdeiék írta...

Nem arról volt szó, hogy Ti aztán soha, de soha nem vágjátok le géppel rövidre?:))))))
Egyébként tök édes, és a lányok után azt mondom megéri, nekik sokkal jobb lett a hajuk és Liliét már lehet is copfozni a januári tarvágás után, úgyhogy a Mikulás hozhatja a hajbavalókat:))))

Erdeiék írta...

...mármint Grétinek

Bogosz írta...

Nono, mi nem olyan rövidre vágtuk azért, asszem 3 cm-re állíottuk a távtartást. :)
Reméljük tényleg használ, Nálatok jó kis haja van mindenkinek, nálunk meg én vagyok a szűk keresztmetszet, de remélek. Bár a géneket úgysem tudjuk átverni....