2010. február 20.

2009 Karácsony & Szilveszter 3.

Ezt a bejegyzést pl. még febr. elején elkezdem írni, de aztán a lustaságom és az alkotói válságom győzött, de szigorúan nem az esemény rossz volta miatt hallgattam......

Tehát. A Szilveszterünk egy régi, jól bevált koreográfia szerint telt, pontosabban annyi különbséggel, hogy most nem utaztunk el kilométereket Erdeiékkel, hanem nálunk tartottuk a jamboree-t. Na nem azt a csillárleverős, és falkidöntőset, gyerkőcökkel nem is nagyon lehet, de mi jól éreztük magunkat. Csináltunk egy kis díszítést (érdekes módon a nagyobb díszítésben az akadályozott meg bennünket, hogy a falon egyszerűen nincsenek még dolgok, amire pl. a szerpentíneket fel tudtuk volna akasztani, így maradtak a csillár (még hogy csillár, inkább lámpa foglalat) amiket megkörnyékeztünk.
Aztán volt együtt fürdés különböző formációkban, hancúrozás és jót szórakozás hajnalig.
Amikor a nagyok a sorukra várnak:
S amikor végre fürdenek: 

A minőségi szállásadásban még nem kapnánk sok csillagot (vagy napraforgót?), de végül is ahhoz képest, hogy néhány nappal korábban még a dobozokat rugdostuk arrébb, hogy a Jézuska bele ne botoljon, egész jól összeraktuk a dolgot.

Igen, mi jól éreztük magunkat, igen, jövőre mennénk is szívesen Hozzátok, de ruccanhatunk is igen, valamilyen kellemes kis helyre széles kis hazánkban.
Így az idei csoportkép szerény hajlékunkban készült, kicsit gyűrötten a kora reggeli 10 órától:

Az év első napján nem csináltunk semmit. Ez már mondjuk 11-kor furcsa volt, és néztünk is egymásra, hogy most akkor mi van, de minden erőnkkel lenyomtuk azon ingerenciáink, amik bármely fajta pakolás irányába képződtek. Olyannyira sikerült ez nekünk, hogy még az újévi koncertet is végignéztük/hallgattuk/pihentük és nagyon jó volt. Itt a bizonyíték, Bálint hogy hallgatja:
Meg így figyelünk:
 
Aztán felébredt Gréta és olyan képeket vágott, hogy nem bírtuk röhögés nélkül:
Jó kis évvég és egyben évkezdet volt!

Nincsenek megjegyzések: