2006. július 31.

Apa nélkül

Az elmúlt két hét sajnos szinte Gábor nélkül telt el. Ugyan a legutóbbi bejegyzésen (szülinap) szerepel, és most vasárnap is itthon volt, de az összes többin szinte 7-8-ig nem látjuk apát, és vele együtt a fényképezőgéppel sem futunk össze, mivel azt cipeli magával a munkákhoz. Így nem sikerül megörökíteni tetteinket, de tanúk vannak rá.
Ahogy elültek a szülinapi-Gábortesóékitt-éljüktúlvalahogyameleget, máris próbálunk valahogy mozgolódni. Múlt héten eljött hozzánk Rácz Timi az ő Balázsával, aki majdnem napra pontosan 4 hónappal fiatalabb Bálintnál. Egyébként is a Timivel mi majdnem mindent szimultán csinálunk, egy ált.isk. osztályba jártunk ötödiktől, onnan lehet a barátságunkat datálni. Aztán Timiék esküvője egy héttel a miénk után volt (ennél közelebb már csak egy napon lehetett volna) és szülni is majdnem egyszerre szültün. :-) Ezzel együtt a mostani találka kicsit rövidre sikeredett, mert Balázs nem vette jól annyira az eseményeket (lehet, hogy benne volt az is, hogy Bálint mindenáron a szemében és a szájában akart túrkálni....), meg a Tibi (Timi férj) hamar jött a családért. De folyt. köv. jövő héten.
Aztán múlt hét pénteken elmentünk az Olasz Timiékhez is, szintén apa nélkül, és egy csuda jót grill-vacsoráltunk. Ott voltak még az ismert Dózsás különítmény, sőt még két új jövevény is, Gottschick Ildi (szintén gimis oszt.társ) és Gabiék új ezüstmetál automata váltós csodája is (ha most megnyúznak sem tudom, hogy mi a márka és annak utóneve, de pénteken még tudtam).
Bálint ott is alakított, kiosztott két pofont Hannának és egyszer még majdnem rá is ült (bocsánat!), és megint túlpörögte magát, de hát ez van, ha teret lát maga körül... szerintem egy kicsit féltékeny is volt.... :-( Azért mi igazán jól éreztük magunkat a kis malőrök mellett.
Hétvégén kimentünk Vácra a VVV-re (váci világi vígalom), ahol aztán volt koncert, meg kirakodóvásár, meg vursli és minden jó, amit a nép kívánhat. Gábor itt már ott volt, de a fényképezőgép itthon maradt, így hát csak az emlékeink őrzik az első kisvasútozást Bálinttal és a fagyizást, ahol még a kocsi is fagyis lett a papával egyetemben...

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Valami Honda volt a Gabiék kocsija.

Én is jártam Vácon vasárnap, a kollégáimmal átbringáztunk a sokadalmon, és száguldottunk tovább Zebegényig.