2006. április 10.

Ismét jó volt

Találkozni a többiekkel (legalábbis mi jól éreztük magunkat... :-) ). Az érettségi találkozó óta nem is láttuk egymást és egy kitűnő alkalom adódott erre: Tolnai Gabiék májusban egybekelnek és most át is adták az igen jól sikerült meghívójukat a Nagy Napra. A Timit is megleshettük, hogy milyen nagy pocakkal, mindenórás kismamaként. Sőt még Zoli Editjét is megismertük. Hovatovább a gyerekünk is jól vette az akadályokat (úgyhogy innentől aztán semmi sem akadályoz meg bennünket, hogy minél többet szocializáljuk a lelkemet). Bár a nagy izgalomban úgy látszik nem evett eleget, mert éjjel egyszer felkelt (2 hónapos kora óta másodszor) enni 10 percre, de aztán vissza is aludt.
Úgyhogy megyünk május végén esküvőre, Hanna sem várat már magára sokat, így mindenkinek szurkolunk a következő hónapokban! És tudósítunk természetesen. Köszönjük, hogy jöttetek és csak remélem, hogy senkire nem hagyományoztam semmiféle náthát.
Egy kép a mi állományunkból, de a Timiék még ígértek néhányat!:

2 megjegyzés:

Bogosz írta...

csak a saját családomat fertőztem végig eddig...

Névtelen írta...

Mi bacit nem kaptunk, igazán nagyon jól éreztük magunkat, jót Bálintoztunk, jókat nevettünk, jókat ettünk...képeket küldök, ha vki kér:)
pusz Mindenkinek