2006. április 18.

Húsvét

Sajnos kicsit göthösen ért minket az idei ünnep, már egész múlt héten betegecskék voltak a fiúk és ez még a hétvégén is programot adott nekünk, de ez sem akadályozott meg bennünket abban, hogy menjünk, mint a nyughatatlan lelkek... :-)
Pénteken Zalában landoltunk. Hihetetlenül meggyorsítja az utat az új szakasz, főleg a két új szakasz együtt, gyakorlatilag most már csak kicsivel több mint 20 km-t kell autóúton mennünk. Szombat-vasárnap tömény családozást, Bálint friss tudományának bemutatása, rokonlátogatás és -fogadás, az első Húsvét megörökítése. Ismét egy rakás ajándékot kapott gyermekünk, lassan elköltözünk, hogy elférjeneke a játékok... :-) Ja, és még a kocsi is kapott nyári gumikat, aztán vasárnap ismét haza. Kipakolás, fürdetés, alvás, kelés 6-kor, kávé és irány anyuékkal Kiskunfélegyháza, a keresztanyámék, hogy egy kicsit még ott is tovább együnk, igyunk és gyereket mutogassunk. Újabb ajándékok, még néhány illattal bővült a repertoár rajtam és gyerekmutogatás. Hazafele már én voltam a szerencsés aki vezethetett és este hulla fáradtan estünk be az ajtón. Összességében kellemes volt, de legalább annyira fárasztó is ez a kis hosszú hétvége. Annyi süti van a hűtőben, hogy gyakorlatilag ha egy hétig nem főznék, elég lenne az ellátásunkra. Csak a mi családunkban sül el ilyenkor a nők keze ennyire?
Ja, Bálintnak 8 foga van, és támaszkodva tud állni. Mindenhova fel akar mászni és életveszélyes mutatványokkal szórakoztatja magát és hozza ránk a frászt, de hát ez a kor erről szól.

Nincsenek megjegyzések: