2006. január 5.

Babaúszás

Már nagyon vártuk ezt a programot.
Miután felfedeztük különböző szakirodalom segítségével, hogy a gyerekünk köldöke valószínűleg még egy éves koráig sérves lesz, és ezen a ragasztás mit sem segít (mint ahogy azt az elmúlt három hónap bizonyította), így a szülői értekezlet úgy döntött, hogy megszabadítotjuk Bálintot a tapasztól a köldökén (amitől enyhe Teletubbies hatást keltett).
Így kiváló versenyzőként indítottunk ma a babaúszás tanfolyamon a - Orsi barátnőm szerint "közeli" - Rubin hotelben.
Tényleg nagyon kellemes volt, az elején volt egy kis bömbi (azért még nem egy Cseh Laci)
, de azt én bénáztam el, meg hát 3 hónap kihagyásunk volt fürdésileg, de a végén már majdnem mosolygott is, és nagyon kapálódzott. Nagyon sirály a szituáció, mert a tanfolyamon 5 kislány van, és a mi Bálintunk, úgyhogy egy egész hölgykoszorú veszi őt körül. Az egyik olyan alkalommal, mikor a medence közepére kellett kupacolni a gyerekeket az egyik mellette lévő kislány arcát megsimogatta. Mondanom sem kell, hogy elolvadtam. Gábor nem jött be a medencébe, ellenben jó kis képeket csinált a partról, úgyhogy dokumentáltunk mindent. Nagyon élveztük mindannyian, már alig várjuk a következő alkalmat.

1 megjegyzés:

kovacsolt írta...

Annak idején mi is nekifutottunk a babaúszásnak, csak Ábi beteg lett, így azóta csúszik a program. De a balcsiban pancsizást Ábi is nagyon élvezte! Hajrá!

Ja! És most már nagyon király a BLOG!!!