2009. szeptember 6.

Birtokon belül

Naaaaaaaaaggggggggggyon hosszú volt az út, tisztességgel kiböjtöltük, én személy szerint érmet osztanék magunknak, de a most már tényleg kijelenthetjük, hogy a hétvégén birtokba vettük a műintézményt, amit megvásároltunk.
Ennek örömére birtokbejárást tartottunk, végre körbenézhettünk úgy, hogy nem állnak felettünk és a sarkunkban az előző tulajok, körbetekinthettünk anélkül, hogy magyarázni kellene, hogy azt miért tesszük, méricskézhettünk, hogy mit és hova, és megkezdhettük röptünket, hogy mit még és hova még. Mert ötlet az van, csak győzzük kivitelezni.
Még csak ízlelgetjük. Ránk fért már. Nagyon.
S nem csak nézelődtünk, hanem munkához is láttunk, ami most az egyik fürdőszobának a szétverését jelentette, zárakat cseréltünk, gazoltunk és gereblyéztünk, ismerkedtünk a szomszédokkal, összeírtuk, hogy milyen sorrendben csináljuk meg a dolgokat, mert kedden már jön is a gázos, hogy szereljen.
A barkácsáruházban lehet olyat kapni, hogy gyerek munkáskesztyű. Mi beszereztünk ilyet. Még mondja valaki, hogy nincs gyerekmunka.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sziasztok!
Gratula mégegyszer a házvételhez!!!!:)
Nagyon örülünk, hogy végre sikerült eljutni idáig!!!
Bálint naaaagyon jól néz ki a szuper munkáskesztyűbe, csak nehogy ne akarjon oviba menni...., mert úgy belejön a munkába:))
Puszi nektek!!

Bogosz írta...

Köszönjük, és mi is reméljük, hogy a játékot látja a dologban. :-)