2006. május 28.

Gabi - Zsolti esküvő

Eljött a nap, amikorra Gabi és Zsolti kitűzte a nagy eseményt. Némi segítséget nyújtottunk a logisztikában, így a Timi anyukájánál kezdtünk az eseményeket, virágokat nyaláboltunk fel (még jó, hogy batár nagy kocsink van :-) ), aztán irány az ifjak lakása és leadtuk ott a leadandót és a dekorációt is tovább vittük az étterembe és elhelyeztük. Mivel még nem készítettem esküvői dekorációt némi izgalommal töltött el a dolog. De minden olyan zsírozottan ment... Aztán puccba vágtuk magunkat és a Fő térre mentünk. A polgármesteri ugyan nem állt a helyzet magaslatán, de a szertartás szép volt, különösen helyes volt a koszorús-kislányka, aki a felvezetés után le is csüccsent - dolga végeztén - a vőlegény tanújának puffjára és lóbálta a lábát. Igazán cuki volt. Ismét fotózás, aztán mi előretéptünk az étterembe, mert valamely bátor meggondolásból és Gabiék merész beleegyezéséből adódóan elvállaltam a ceremóniamester pozícióját. Így akadt egy kis tennivaló, de az étterem és egyáltalán mindenki olyan rugalmasan és gördülékenyen intézett mindent, hogy öröm volt ez a feladat.
Az, hogy a vállalt feladatom mennyire sikerült, pontosabban mennyire tetszett az ifjú párnak ebben a pillanatban még nem derült ki, mégiscsak az esküvő másnapja van, de az biztos, hogy borzasztóan lámpalázas voltam, ellenben a szövegeket nagy gonddal írtuk Gáborral és ez volt az első nekem is.. :-)
A hangulat mindenesetre az én közreműködésem nélkül is nagyon jó volt, mi legalábbis nagyon jól éreztük magunkat. Megállapítottuk, hogy nagyon régen voltunk már esküvőben, és még a szívünknek kedves zenekarral volt most dolgunk, merthogy nekünk is ők húzták. Egy élmény ez az együttes.
Annak külön örülök, hogy az előzetes ellenállás ellenére igazán tudtuk Gabit és Zsoltit aktivizálni. Nem is hiszem ezentúl el, hogy nem szeretnek szerepelni. Gabi gyönyörű menyasszony volt, Zsolti pedig még énekelt is!
Sok gyerekes család volt, így egy picit korábban indult el a násznép hazafelé, de így is nagyon jó kis buli kerekedett.
Köszönjük a meghívást!
Íme egy kép a fiatalokról, valamely oknál fogva Gábort annyira megfogta a torta érkezése-felvágása és osztása körüli események, hogy kb. annyi képet csinált akkor, mint addig összesen, de a képtárba felteszek még más képeket is:
http://kep.tar.hu/gobogo22 a barátok esküvői címnél
Ha előhívatjuk a normál képeket, akkor azokból is szemezgetek

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Így utólag is hosszú házaséletet kívánunk nekik, sok gyerekkel:))

Pusz: Timi, Hanna, Gábor